Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktornő
Nagyjából 1 hete barátnőm elkapott valami vírust amitől szinte fulladva kezdett köhögni. Nekem nem volt tünet de 1-2 nap után enyhe fülzúgás majd 3 nappal később enyhe fájdalom jelentkezett! Nagyjából a tünetektől 1 hétre azonnal infúzióra tettek és szteroidot és nootropilt adtak 4 napon át ugyanis az audiologia hirtelen halláscsökkenést mutatott ki azonban csak 1000 Hz-nél ( 40 dB, de a többi frekvencia érték 5 db körül maradt)
Majd infúzió után betaserc 3x2 és nootropil 2x2 valamint milgamma neuro és B1 vitamin szedését mondták 1 hétig, viszont mióta szedem ezeket (3 napja) a fülzúgás csak felerősödött (főként szívverés ütemével együtt hallom, viszont nem érzek se dugulást se hallásromlást). Esetleg ilyen téren volt-e precedens és mi volt a megoldás?
Köszönöm
2023.01.24
Kedves Kérdező!

Minden hasonló esetben ugyan azt mondom: nincs fix megoldás!
Pácienssel való találkozásnál több kérdés merül fel, melyek most nem is kerültek elő.
A kapott információk pl. alapján bennem az merül fel, hogy ha Ön átlagos tömegű, akkor a 2x2 tabletta Nootropil lehet, hogy túl sok az Ön számára. Ez okozhat akár hangosabb zúgást is. Elegendő az 1-1-0 tabletta dózis.

Üdvözlettel
Dr. Fülöp Györgyi

Dr. Fülöp Györgyi
Dr. Fülöp Györgyi
2023.01.24

Hírek

A horkolásgátló eszközök valóban orvosolhatják a horkolást?

A horkolásgátló eszközök valóban orvosolhatják a horkolást?

A nők negyedénél, a férfiak 40 százalékánál rendszeresen jelentkezik a horkolás, ami a velük egy ágyban alvó társukra is rossz hatással van. Számtalan horkolásgátló termék érhető el az interneten, de vajon működnek is ezek a pihentető alvást ígérő termékek? Dr. Csóka János, a Fül-orr-gége Központ fül-orr-gégész, fej-nyaksebész szakembere azt tanácsolja, hogy horkolás esetén inkább vizsgáltassuk ki annak okát.

További részletek
9 izgalmas tény a hangról, aminek saját világnapja is van

9 izgalmas tény a hangról, aminek saját világnapja is van

A hang világnapjának megünneplése (április 16.) brazil orvosok, logopédusok, valamint énektanárok kezdeményezésére indult el 1999-ben, amelyhez évről évre újabb országok csatlakoznak. Az idei világnap alkalmából dr. Kiss Sándor, a Fül-orr-gége Központ fül-orr-gégész, audiológus szakembere osztott meg néhány érdekességet az emberi hangokról.  

További részletek
Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés dr. Kiss Sándor nevével

Betegbiztonságot veszélyeztető visszaélés dr. Kiss Sándor nevével

Fontos, betegek biztonságát veszélyeztető internetes visszaélésre hívja fel a Fül-Orr-Gége Központ minden páciens figyelmét.

További részletek

Munkatársaink

Dr. Holpert Valéria
Dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter
Dr. Moric Krisztina
Dr. Moric Krisztina fül-orr-gégész, klinikai immunológus és allergológus
Dr. Csóka János
Dr. Csóka János fül-orr-gégész, fej-nyak sebész
Dr. Fülöp Györgyi
Dr. Fülöp Györgyi fül-orr-gégész, audiológus
Dr. Kiss Sándor
Dr. Kiss Sándor Audiológus, fül-orr-gégész
Dr. Augusztinovicz Monika
Dr. Augusztinovicz Monika fül-orr-gégész, allergológus és klinikai immunológus
Dr. Balogh Katalin
Dr. Balogh Katalin fül-orr-gégész, allergológus és klinikai immunológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK