Várakozás nélkül

"Tetszett,hogy az előre foglalt időpontban behívtak,várakozás nélkül. A doktornő nagyon alaposan vizsgált,maximálisan elégedett vagyok vele."

Kedves, maximális szakértelem

Előszőr jártam Önöknél, de nagyon pozitív élményben volt részem, mind a személyzet, de különösen a doktornő hozzáállása és szakértelme, kedvessége, alapossága. Dr. Augusztinovicz Mónika doktornő nagyon pozitv benyomást tett rám, akihez a jövőben is visszamegyek majd.

Türelmes

Mind a doktornő, mind a recepción dolgozók modora, kedvessége, kiegyensúlyozottsága, türelme, hozzáértése, figyelmessége.

Alapos

Az orvosok, recepciósok, asszisztens hölgyek nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Alapos magyarázatokat kaptam a kérdéseimre. Elégedett vagyok.

Alapos, lelkiismeretes

Nagyon tetszett a bánásmód, az alapos lelkiismeretes vizsgálat. jó szívvel tudom ajánlani a doktornőt ismerőseimnek hozzátatozóimnak.

Türelmes

"Mindenki nagyon kedves, türelmes és készséges volt!"

Abszolút elégedett

"Abszolút elégedett voltam: -gyors hatékony online bejelentkezés -rövid telefonos megerősítés, illetve sms értesítés az időponttal kapcsolatban -kedves recepciósok -kellemes váró -nagyon alapos és kedves doktornő."

Minden tökéletes

"Minden tökéletes! Nagyon örülök, hogy Önöknél voltam, kifogástalan szervezés, profi vizsgálat, baráti hangnem."

Korrekt

„Korrekt, alapos vizsgálat után számomra érthetően kaptam ismertetést az eredményekről és javaslatot a további kezelési lehetőségre.”

Góckutatás

„Góckutatás miat mentem a Doktórnőhöz. Nagyon elégedett voltam az előzmények részletes feltérképezésével, a lehetséges okok és a szükséges vizsgálatok részletes átbeszélésével, alapos és körültekintő volt a Doktórnő. Türlemesen, részletesen minden elmagyarászott, bármit kérdezhettem, megkaptam a választ. Csak ajánlani tudom.„

Téma szakértője

 • Dr. Augusztinovicz Monika

 • Szakterületek:
  • fül-orr-gégész, allergológus és klinikai immunológus
 • Specialitások:
  • orrmelléküreg (arcüreg, homloküreg) specialista
  • COVID utáni szaglásvesztés, szaglástréning
  • felsőlégúti allergiák
  • általános fül-orr-gégészeti panaszok
  • gyermek fül-orr-gégészeti kezelések
  • fülfájás, füldugulás kezelése

   

  További vélemények Dr. Augusztinovicz Monikáról >>>

   

  Rendelés típusa:

  • Személyes, rendelői vizit
  • Távkonzultáció (telefonon) szerda délután
  • magyar, angol és német nyelvű ellátás / consultation in English and German available

   

   

Kapcsolódó cikkeink

A közelmúltban megdöbbentő hír jelent meg az énekessel kapcsolatban. Egy nap arra ébredt, hogy elvesztette, majd rövid időn belül orrcseppek segítségével visszanyerte a hallását. Dr. Augusztinovicz Monika fül-orr-gégész, allergológust, a Fül-orr-gége Központ orvosát arra kértük, segítsen értelmezni, hogy mi állhat az eset hátterében.

Cikkek melyeket mindenképpen olvasson el!

Orvos válaszol

Kedves Doktor Úr/Doktornő!

Tegnap voltam fül-orr-gégészeten panaszommal, de sajnos egy újabb jött rá.
A jobb fülem hónapok óta sportoláskor pattog. Amikor "bedugul", a légzésem nagyon hangossá válik, suhog, ilyenkor belégzéskor érzem, hogy behúzódik a dobhártyám, kilégzéskor pedig mintha belülről félkör ívben nyomná ki valami. Az orvos belenézett, akkor éppen nem volt panaszom, így ahhoz nem is nyúlt. A bal fülemmel viszont rosszabbul hallottam, kiderült, hámfelrakódás és némi fülzsír miatt, amit kitisztított az orvos. Ekkor jött a 2. problémám, ami most nagyon nyugtalanít. Közvetlen a bal fülem tisztítása után azt éreztem, hogy a jobb teljesen eltompult. Nyomást éreztem benne, és mintha tompán hallanék vele. Tudom, hogy a "féloldali" fültisztítás után ez természetes a nyomásváltozás miatt, és mert a bal fülemmel hirtelen minden hangosabb lett, de sajnos a jobb fülemben a tompa érzés nem múlt el. Mintha bezsírozták volna a dobhártyám, vagy ott lenne most fülzsírdugó, de az orvos azt mondta, az teljesen tiszta volt. Meg vagyok ijedve most nagyon, mert rettentő kellemetlen, és még ilyen sosem volt, hogy ez nem tudott rendeződni. Próbálom a szokott trükköket alkalmazni, és várom, hogy nyelésre, ásításra vagy befogott orral a levegő kifújására egyszer csak majd kipattan, de semmi nem segít. 3 éve tinnitusom is van, és a bal fülem tisztítása óta a jobb fülem sokkal hangosabban is sípol. 2 hét múlvára kaptam kontroll időpontot, de nem tudom, minél előbb orvoshoz kellene-e mennem ezzel, így nagyon sokat jelent nekem, ha egy picit meg tud nyugtatni addig is.

Köszönettel:

Adrienn

Dr. Fülöp Györgyi
Dr. Fülöp Györgyi
> Kedves Adrienn!
A hónapok óta visszatérő füldugulásos panaszai hátterét szívesen elmagyarázom egyszer , de személyesen, mert kéne ott , akkor egy tympanometriás vizsgálat is.
A jobb fülén tapasztalt hirtelen halláscsökkenésről írja, hogy “a másik fül kitisztítása után természetes a nyomásváltozás miatt”, de ez azért nem így van! Ha belenéztek és nem volt semmi a hallójáratában, de Ön dugultnak érzi a fülét, akkor is 1. lépésben egy dobüregi nyomásmérés kell és annak függvényében esetleg tisztahang audiometria is.
Nyilván ha azóta sincs javulás, mióta megírta a levelét, akkor jobb lenne ezeket mielőbb ellenőrizni.
Üdvözlettel
Dr Fülöp Györgyi

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó videók

Hírek

Ezért tapasztalhat fülfájást, ha túlzásba viszi a klímahasználatot

Ezért tapasztalhat fülfájást, ha túlzásba viszi a klímahasználatot

A légkondicionáló berendezések könnyebben elviselhetővé teszik a forró nyári időszakokat, ám nem árt tisztában lenni ezeknek a praktikus eszközöknek az egészségre gyakorolt hatásaival. Miért okozhat fülfájást a klímahasználat? –tettük fel a kérdést dr. Holpert Valériának, a Fül-orr-Gége Központ fül-orr-gégész, foniáter szakemberének.

További részletek
A horkolásgátló eszközök valóban orvosolhatják a horkolást?

A horkolásgátló eszközök valóban orvosolhatják a horkolást?

A nők negyedénél, a férfiak 40 százalékánál rendszeresen jelentkezik a horkolás, ami a velük egy ágyban alvó társukra is rossz hatással van. Számtalan horkolásgátló termék érhető el az interneten, de vajon működnek is ezek a pihentető alvást ígérő termékek? Dr. Csóka János, a Fül-orr-gége Központ fül-orr-gégész, fej-nyaksebész szakembere azt tanácsolja, hogy horkolás esetén inkább vizsgáltassuk ki annak okát.

További részletek
9 izgalmas tény a hangról, aminek saját világnapja is van

9 izgalmas tény a hangról, aminek saját világnapja is van

A hang világnapjának megünneplése (április 16.) brazil orvosok, logopédusok, valamint énektanárok kezdeményezésére indult el 1999-ben, amelyhez évről évre újabb országok csatlakoznak. Az idei világnap alkalmából dr. Kiss Sándor, a Fül-orr-gége Központ fül-orr-gégész, audiológus szakembere osztott meg néhány érdekességet az emberi hangokról.  

További részletek

Munkatársaink

Dr. Holpert Valéria
Dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter
Dr. Moric Krisztina
Dr. Moric Krisztina fül-orr-gégész, klinikai immunológus és allergológus
Dr. Csóka János
Dr. Csóka János fül-orr-gégész, fej-nyak sebész
Dr. Fülöp Györgyi
Dr. Fülöp Györgyi fül-orr-gégész, audiológus
Dr. Kiss Sándor
Dr. Kiss Sándor Audiológus, fül-orr-gégész
Dr. Augusztinovicz Monika
Dr. Augusztinovicz Monika fül-orr-gégész, allergológus és klinikai immunológus
Dr. Balogh Katalin
Dr. Balogh Katalin fül-orr-gégész, allergológus és klinikai immunológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK